Post by mopatiretgu on Mar 1, 2022 4:10:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Games - Lost Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Games - Lost Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код много новца ▞▞▞
▞▞▞ Escape Games - Lost Temple 2022 version ▞▞▞
Ова игра је веома забавна. Једина ствар са којом имам проблем је да разумем шта даље да радим. Много пута није јасно шта би требало да буде ваш следећи потез. А наговештаји не откривају увек довољно да помогну.
У првој пећини у којој је пацов не могу да натерам лупу да ради на њој, он се не миче, не ради. Свиђа ми се игра па бих волео да је играм и променићу своју оцену звездица
одлична игра и неке загонетке су заправо прилично тешке и изазовне генерално волим ову игру. ти
Каква превара.. потребно је апсолутно толико времена за преузимање. Затим се прекида на 68% пре него што заврши пуних 100%. & почиње испочетка преузимање од 1% Немојте се трудити да трошите своје податке. Каква штета што је изгледало и звучало као добра игра 😖😬😭👎
Графика је прилично добра. Свиђају ми се загонетке - оне су изазовне иако је понекад тешко одредити шта треба да урадите... претпостављам да је то део изазова. Забавно је и увек се радујем игрању.
Лепа занимљива скривена слагалица. Коначно је леп осећај када решите тешку мистериозне загонетке, али рећи да можда неће бити толико тешко да постане фрустрирајуће, надам се да ћу моћи да разумем ове мистериозне шифре.
Када отворим игру потребно је више времена да уђем у игру.. То ме нервира.. Молим вас побољшајте перформансе.. Иначе је то добра игра за опуштање
Заиста супер. Мислим да би било боље када бисмо могли да зарадимо звезде решавајући загонетке у причи.
Индијска имена су коришћена у игри, али индијски језик није додат. 😂
Изванредна игра. Једноставно волим ово спокојно мистериозно окружење. Сваки ниво је савршен у својој репрезентацији. Музика одговара нивоима игре. Сама графика и визуелни прикази игре су толико мистификујући да вас све време интересују. Загонетке су такође задовољавајуће. 5 звездица тиму. Нестрпљиво чекају 5 и 6 нивоа. Молим вас направите још оваквих. Томб Раидер мобилна верзија.🤩
У реду је, али ће ваш телефон послати нежељеним огласима и обавештењима.
Дајем му 3 јер се није уклапао у мој екран и нисам могао да видим било какве информације које се појављују на врху. Иначе лепа игра.
Заиста сјајна игра.. Понекад ме збуним...али то је невероватан начин да проведете време....Ова игра пуна ума користећи...
Escape Games - Lost Temple Dobrodružné mjjo
Одлична графика. Добра прича. Само тако настави! 👍 Заиста се радујем следећој авантури. Дужина игре је била сјајна и загонетке су имале смисла. Првобитно сам му дао четири звездице, променио сам оцену на пет звездица на основу завршетка авантуре. 😁
Загонетке су изазовне на самом почетку игре.. Још нисам прешао две сцене, већ су веома тешке. Човек губи интересовање.
Потенцијално одлична игра у великој мери уништена контролама које не реагују, неким веома глупим мини играма и пуно реклама.
Одлична забава, заиста вас тера на размишљање.
Дајем ти пет звездица, али не..боцз игре су осм адективне и тежи ниво али имам само један проблем немаш звездицу бар иар ниво је јасан онда дај звездицу на...сооо дајем ти 3 звездице немаш звездицу дај ми је онда ја немам пуну звездицу😏😏😏
Заиста ми се свиђа ова игра. Свиђа ми се што вам даје назнаке или вас води кроз како се то ради.
помало досадно и не можете да зумирате да бисте помогли у проналажењу ствари.
Escape Games - Lost Temple Sarguzasht qywj
Ово је добра игра, један огроман проблем мора да постоји одређена количина звезда да би се завршила слагалица која је тренутно далеко на високом нивоу, посебно када постоје два дела слагалице осим ако се не промени, нећу препоручити игру никоме
Зауставља се у поглављу 2 да ометање змије нема појма како да одвуче пажњу змије
Могу ли само да кажем колико ценим када вам програмер заправо пусти да играте целу игру и такође вас не дави у рекламама! Једина мана за мене је то што је време одговора за неке од загонетки (попут оних за брање браве) било мало споро, али то је само лична жеља. Све у свему, браво!
Не ради на мом телефону, али зашто не отварам све функције
Волео сам метод игре, графику, загонетке...али загонетке су претешке, па ме терају да напустим игру .....
Неке тешке загонетке вредне чекања
то је израда хаику игара. на многе огласе
Покушао сам да играм ову игру али је срање... графика је лепа и узбудљива! једини проблем је што ћете морати да сачекате сат б4 почиње након преузимања!
Оооа
Pakar Bedah Permainan Hospital Lakon Peranan iuft
Escape Games - Lost Temple Avanture xhz
Одлична игра
То је лепа игра.......... Али, за 2 звездице морамо да гледамо додавање од 15 или 30 секунди. Веома је тешко зарадити звездице........
Добро је али није најбоље........Мислим да је оријентација игре побољшање вештине посматрања ...... али игра покушава да се не изведе
Игра се углавном фокусира на загонетке..који се крећу од лаких до напредних и прилично су старомодни, али забавни..добра графика..лепа забава за неколико сати.
Добра игра, али грешка. Стално губим предмете у свом инвентару, а понекад не могу да изаберем нешто осим ако не одустанем и поново покренем игру.
у последњој слагалици има мало или нимало трагова, морате бити брзи и запамтити до пет различитих симбола.
Волите ову игру у поглављу 5, управо је завршило поглавље 4 ако волите загонетке, а не скривене игре! Одлична графика
Играте 2 или 3 нивоа, а онда вас то избаци и више вам неће дозволити да играте. Губитак меморије
То је веома узбудљива игра. И у овој игри веома уживам
То је тако лепа игра, веома лепа игра
Escape Games - Lost Temple Sarguzasht nzth
Има предзнаке добре игре, али онда наиђете на мини игру која је буквално немогућа. Коначно је прошао један ћорсокак насумичним тапкањем. Постоји и проблем са звуком због којег је немогуће искључити га
Сјајне изазовне загонетке
Здраво, ово је била одлична игра до слагалице са шкрињом са благом. Није ми дало алат - одвијач и део карте - па када сам стигао до чамца, нисам могао даље. Контактирао сам службу за помоћ и речено ми је да је квар поправљен. Поново сам инсталирао игру и она се сада не повезује нити се отвара. Разочаравајући
Игра није лоша! Неке од загонетки могу бити прави изазов. Једна добра ствар у вези с тим је што можете погледати гомилу видео снимака и прикупити "звезде" да бисте купили наговештаје или решили загонетку и кренули даље. Покушати.
Веома лепа игра и занимљива...али неке загонетке збуњују 😕....али лепа игра🙂🙂