Post by mopatiretgu on Mar 1, 2022 4:07:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles - puzzle games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sooduskoodid ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles - puzzle games 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib neid mõistatusi teha..aga viimasel ajal iga kord, kui proovisin mõistatusi teha..see külmus täielikult! See ajas mind nii närvi, et desinstallisin mängu ja installisin uuesti. See töötas paar mõistatust ja tardus uuesti. Samuti...mida sa mänguga tegid? Sain tükid kõrvale panna ja nüüd hüppavad need lihtsalt puslelaua põhja. See on väga raskendav, sest ma panin need tükid mingil eesmärgil küljele. Nüüd on mäng jälle külmunud. Ma ei ole rahul sellega, mida olete puslemängu jaoks teinud. 😕
Ma andsin sellele puslele 5 tärni, sest mulle meeldis see, aga kuna seda uuendati, ilmus igavesti reklaame, siis panin kolm või neli tükki ja kuulutasin, mõnikord 1 tükk ja reklaam, enne kui sain reklaame alles siis, kui alustasin uut puslet , see on nii tüütu ja hullem, kui ikka ja jälle sama reklaam. grrrrrrrrr desinstallitakse, kui midagi ette ei võeta, ma tean, et selle tasuta hoidmiseks peavad teil reklaamid olema, aga tulge, poisid, see on jube naeruväärne
See on reklaam minu eelmisele arvustusele, millel oli 5 tärni. Reklaamid ei häiri mind, kui need on mängude vahel, kuid pärast värskendust ilmuvad need nüüd selle keskel, kui keskendute puslele. Lähed oma järgmist tükki teisaldama, siis äkki see kaob ja selle asemel ilmub reklaam. Väga masendav ja pole hea mõte seda teha, sest nagu mõned, otsin ma selle asemel sarnaseid puslemänge ja tõenäoliselt desinstallin. 5–2 tärni selle minu jaoks ära rikkumise eest.
Parim pusle, mille leidsin peale paljude reklaamide ja pean maksma reklaamide ja mõistatuste eemaldamise eest, kui teie rakendus ütleb tuhandeid tasuta pusletükke peale selle, et ma annaksin sellele viie
Need on väga ilusad, kuid tükid kipuvad neid asetades hõljuma. Peale selle on see suurepärane.
Väga lõõgastav viis aega surnuks lüüa. Nauditav ilma sisseostmist nõudmata. Kena valik mõistatusi ja valikuid. Hästi tehtud.
Jigsaw puzzles - παζλ Παιχνίδια παζλ ibvq
See oli lõbus, kuid nüüd lisandub mõni minut, kui proovite mõistatust lahendada. Ei ole lõbus!
See rakendus algas nii kenasti, kuid pärast pidevaid lisamisi muutus see lihtsalt tüütuks. Iga 2 tüki järel lisatakse.
Ma armastan seda mängu, kuid iga kord, kui asetate viimase tüki oma kohale, hüppab see kohe reklaamile! Ärge kunagi andke teile hetkegi, et hinnata teie saavutusi või imetleda pilti ennast! Kas saab seadistada nii, et see läheb, millal edasi liikumiseks klõpsata? Parandage see ja ma annan 5 tärni.
Mängu on lõbus mängida ja kui sain mängida, oli see suurepärane. Kuid reklaame on liiga palju. Võib-olla saan mängida 30–45 sekundit ja siis tuleb reklaam, mis kordub ikka ja jälle. Peab desinstallima.
Armastan mõistatusi, AGA REKLAAMID on nii tüütud!! Tõesti....saab mängida ainult 5 tükki siis saad kuulutuse! Olen selle rakenduse eemaldanud.
Suurepärane rakendus, reklaamid pole liiga pealetükkivad. Ainus probleem on selle põhjustatud tohutu aku tühjenemine.
Lõbus, kuid mitte alati lihtne hindu liigutada.
Aga reklaamid iga 2 minuti järel on naeruväärsed, umbes 20–30 reklaami on pusle äärmiselt tüütu või see oleks 5 tärni
Ma vihkan reklaame, mida mängitakse keset mängu. Lõpuks viib see teid rakenduste poodi, millest on võimatu tagasi pöörduda.
Hea, aga tükid ei ole siledad. Need tuleb sundida õigesse kohta. Tükid lähevad iseseisvalt kohtadesse, kuhu nad ei kuulu.
Armastan puslede valikut ja palju on tasuta, kuid palju reklaame, millest ma saan aru, miks teil on reklaame, kuid need ei pea mängimist katkestama, see on nagu 2 ja 3 korda pusle.
Selliste puslede tegemisel on kannatlikkus väärtuslik voorus.
Olen sellele mängule varem andnud 5 tärni arvustuse. Viimase 2 päeva jooksul pole ma oma mõistatustele juurde pääsenud, kuna need ei lähe laadimiskuvast mööda. 2 kuud tagasi pidin oma rakenduse kustutama ja uuesti installima, kaotades oma 260 000 pluss münti. Mul on nüüd kuni 64000 münti ja olen maksnud reklaamide eest tasuta. Ma ei taha seda uuesti kustutada.
Suur hulk ebameeldivaid reklaame muudab selle rakenduse mängimatuks.
Mulle meeldib pusle, kuid ma ei saanud seda puslet pöörata
Mulle meeldis see rakendus väga, kui seda mängima hakkasin... eriti mõistatusi. Seda seni, kuni minu täidetud mõistatusi enam ei salvestatud ja avastasin end neid kordamas. Palun paranda. Samuti nõustun teiste arvustajatega, et kõige tüütum on näha reklaami umbes iga 5 tüki järel, mis on paigutatud 100 plusstükiga puslele....
Jigsaw Puzzles - puzzle games თავსატეხი cvq
Hea, kuid nõuab palju kannatlikkust ja tehnikat
Nautisin tasuta puslesid, kuni ühe tegin ja viimane tükk oli puudu. Kuna viimast tükki polnud, ei saanud ma lõpetada ega liikuda uue pusle juurde. Pärast juhuslikku ülaosas mõnel ikoonil klõpsamist ilmus pusletükk paika ja mäng lõppes. Loodetavasti see ei kordu. Värskenda. Olen hiljuti pidanud desinstallima ja uuesti installima ning kaotasin kõik oma mõistatused ja punktid. Muud mängud, mida ma mängin, saan säästa ja mitte kaotada seda, mida olen teinud. Ma ei näe kuidagi päästa.
Ilus
Umbes viimase kuu jooksul on ekraani laiendamisel tohutu ja kontrollimatu, samuti on see väga närviline ka siis, kui kerida piki tükiriba allosas. Ma maksin täieliku rakenduse eest ja kuni selle ajani oli see hea, kuid nüüd !!! Muudetud, et lisada... ÄRGE OSTKE, sest kuna värskendus on tahvelarvuti kasutamisel võimatu, võtab tegumiriba kolmandiku ekraanist ja pool sellest on tühi. Ja me ostsime reklaamivaba versiooni
Quebra-cabeça Quebra-cabeça hent
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Gyvenimo būdas acne
Miks on reklaame iga 2-5 minuti järel!!!! See rikub mõistatuste voolu täielikult. Nii et VÄGA tüütu, mäng pole enam lõbus. Reklaamid mind ei häiri, aga mitte igal teisel minutil
Reklaamid! Reklaamid! Reklaamid! See tähendab, et me kõik oleme aru saanud ja eeldame, et enamiku mängude tasuta kasutamiseks sisaldavad need mõningaid reklaame. Mind ei häiri mõistatuste vahel olevad reklaamid või need, mis esitatakse pärast seda, kui olete otsustanud neid kuulda kahekordse võidu saamiseks, kuid see mäng ei ole sellega rahul! See mängib puslede ajal pidevalt mitut reklaami. Ma ei saa aru, miks nad näevad vajadust mängu mõistatused katkestada, kui nad mängivad juba mitu reklaami puslede vahel. Liiga palju reklaame!
Olen tõsiselt pettunud 😞. Alates jõulupühast rakendus ei tööta. Ma ei saa puslet mängida, kuna need on juba paigaldatud. Mul on 45 000 cois'i ja ma ei taha rakendust desinstallida, sest mulle meeldivad pusled paigaldatud.
Armastan mängu, see on nii sõltuvust tekitav. Oleks tore, kui te looksite tükkide sortimiseks ja rühmitamiseks parema viisi, näiteks mullide sortimiseks, kus saaksite sarnased tükid oma mullidesse rühmitada ja seejärel näha allpool ainult neid tükke. Umbes nagu see, kuidas käsitlete lamedate servadega tükke. See säästaks palju aega kerimisel ja kerimisel või kõigi nuppude väljaviimisel lauale, kuhu need sisse pääsevad. Teine täiustus, mis oleks tore, on lisada võimalus isegi rohkem kui 400 tüki jaoks, näiteks 500 või 700.
Liiga palju reklaame, mis tõesti raskendavad, nii et 3 mõistatust maha ja nüüd desinstallimine, kui reklaamid mängimise ajal hüvasti lähevad, installin reklaamid uuesti enne ja pärast iga mõistatust, see peaks olema ainus aeg ja ainus viis neist lahti saada on maksta peaaegu 6,00 dollarit, mida ma keeldun tegemast... see on häbi, sest mulle meeldivad mõned valikud.
Pildi alla võiks kirjutada ,mis koht on.
Minu esimene pusle, nautisin rohkem, kui ma kunagi arvasin! Aitäh
Lihtne disain. Lõbus. Täpselt see, mida ootasin.
Ma tean, et see on omamoodi petmine, kui kõik tükid on õiges suunas.Mis on abiks pusle kokkupanemisel, kuna see ei ole nii, et kõik tükid on laual ja saaks neid kõiki korraga vaadata. Aga hei, see on ikkagi pusle ja kui teile need meeldivad, siis nautige.
Armastas tasuta versiooni, kuid vihkas reklaame. Maksin premium-versiooni eest 6,00 ja olin üllatunud, kui rohkem kui mitu mõistatust nõudis ostmist. Väga pettunud selles. Olen ostnud palju esmaklassilisi rakendusi ja ma olen nördinud, et pean mõistatuste eest maksma. Ma naudin "tasuta", kuid eeldan, et mul on juurdepääs kõigile mõistatustele. Üritan endiselt otsustada, kas tahan, et Google Play teeks raha tagasi.
Varem oli see mäng fantastiline, kuid ma tulin selle juurde tagasi täna pärast seda, kui polnud enam kui aasta aega mänginud ja nüüd on see reklaame täis! Ma ei pahanda reklaamide vastu, kuid see lõikab neid iga mõistatuse ajal mitu korda ja nüüd peate mõne mõistatuse tegemiseks münte koguma. Ma arvan, et otsin teistsugust rakendust.
Olen seda rakendust mänginud ja nautinud paar kuud. Kuid viimasel ajal tõrgub see iga kord, kui seda kasutan. See kas külmub või tundub, et see vibreerib/sumiseb külmetusest. Veedan probleemidega rohkem aega kui mõistatusi kokku pannes. ??
Värskendused lahendasid horisontaalrežiimi probleemi. Lai valik mõistatusi paneb mind tagasi tulema ja uus valuuta lukustatud mõistatuste ostmiseks on suurepärane. Just täna õhtul ilmub mulle tükkide alla suur valge riba, millest ma nagu ei saa lahti. Igasugune abi selle eemaldamiseks, et saaksin pusle uuesti rohkem näha, oleks suurepärane.
See oli suurepärane, kui ma mõistatusi tegin. Õppeprotsess!
Mõistatuste laadimine võtab liiga kaua aega
See on suurepärane mängurakendus, see meeldib mulle. Kahjuks ei saa edenemist ühest seadmest teise üle kanda. Loodetavasti on edenemise varundamiseks funktsioon.
Esimest korda ja mulle väga meeldib. Tavaliselt tehke neid käsitsi.
Jeux de puzzle - puzzles Réflexion kxbj
Rakendust on enamasti lihtne kasutada ja see on see, mida ta ütleb. Probleem on selles, et tükid kaovad teie peale, on sõna otseses mõttes ekraanil ja läbivad reklaami või sisestage pusle uuesti ja see on kadunud (või isegi asetage see servale liiga lähedale). Ainus viis selle tagasi saamiseks on vaadata "vihjete" reklaame. See ei ole vihje, kui teete tahtlikult tükke minema, et rohkem reklaame sundida. (Ja jah, see on nende lahendus, kui vaatate abi / KKK)