(iOS) Guilty Parade [Mystery visual novel] хак на необмежену витривалість
Mar 1, 2022 3:42:18 GMT -5
Post by mopatiretgu on Mar 1, 2022 3:42:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guilty Parade [Mystery visual novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guilty Parade [Mystery visual novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на необмежену витривалість ▞▞▞
▞▞▞ Guilty Parade [Mystery visual novel] 2022 version ▞▞▞
немо і яків сексуальні.
Будь ласка, зробіть розділи безкоштовними, ми зламані як. Все інше - муах. 0
Я навіть грати не можу! Гра розбиває!
Хороша гра пройшла через епізод 1, до речі з проблемою crashibg. трюк, який я використовував, щоб не починати знову і знову в вступі, полягає в тому, щоб зберегти ваш прогрес за допомогою стрілки вниз під діалогом. Тому, коли ви завершуєте роботу, ви можете просто відкрити гру та натиснути кнопку load біля (нова гра) зліва.
Дивовижна гра 10/10 обожнює різні варіанти вибору та взаємодії персонажів. Вам, хлопці, на 100% потрібно створити ще одну гру.
Це трохи повільно, але мені подобається
Сподобалась гра.Історія і світ, повний таємниць. Персонажі чудові. Головний герой не тупий. Так що в цілому хороша гра. Зараз у мене немає зайвих грошей, тому я куплю другу серію пізніше.
Це чудова гра з гарним сюжетом
Яков, Яков мой любимый Яков
Я дуже люблю цю гру, але якби вона не зависала кожні 10 хвилин, це була б гідна гра, кнопка завантаження – це те, як ви зберігаєте, і ось як я закінчив гру
Крута грала кста у розробника є тик ток
Це було нормально, мистецтво було трохи фанковим, також я думаю, що ми повинні вибрати більше того, як ми маємо виглядати, зробити його більш налаштованим, плюс ви повинні заплатити за другий розділ, у мене з цим немає проблем, але цього не було ' ' згадується зовсім так eh весела історія хоч
Історія та персонажі дуже цікаві, можливо, зміна між двома різними людьми змусила мене почути себе збентеженим, але це все одно було чудово, і я трохи зрозумів, що сталося. У будь-якому випадку, шкода, що я не можу дозволити собі другий розділ, можливо, ви можете спробувати щось подібне до деяких інших ігор, де деякі варіанти є преміальними, а не змушують нас платити гроші за розділ? Це моя думка, але в цілому гра, здається, непогана.
Guilty Parade [Mystery visual novel] Пригодницькі rjx
Чесно кажучи, гра багатообіцяюча. Історія інтригує, і вона не така банальна чи нудна, як ви думаєте, і варто спробувати.Розділи після 1 вимагають оплати, але це особливо очікується від подібних ігор [Візьмемо, наприклад, ходячих мерців і Border land], але я стверджую, що це цілком варто 💵, особливо з розширеною сюжетною лінією. Загалом дуже сподобалось
Абсолютно чудово! Сподіваюся, для цієї гри буде більше епізодів. Це дійсно приємно!
Коли я коли-небудь намагаюся зайти в гру, вона працює добре, поки мені не доведеться вибирати мови. Я вибираю англійську, але це мене виганяє, і я видалив і перевстановив, але це ніколи не працює. Здається, це дуже крута гра, але якби ви могли це виправити, це було б чудово!
Ця гра є однією з найкращих, у які я коли-небудь грав. Вона дійсно варта грошей. Ця гра є неоціненною. Завдяки розробникам, сценаристам і всім іншим, які допомагають створювати гру
Гра ооочень сподобалася , але, на жаль, повернулася до неї позже, коли вдасться купити 2 і 3 глави, або коли вони стануть безкоштовними. гра мені сподобалася, вона відрізняється від усіх візуальних романів, які я грала
Это самая класна гра! Я побачив її через тік ток і вже почав грати, вона стоїть того, що її скачати!
Поки що відіграв перший епізод FHR. Мені подобаються персонажі та побудова світу. Безперечно, схоже на аніме. Я отримую від цього атмосферу AOT/Jormungand.
Amazing не може дочекатися наступних епізодів
Нууууу я хочу щеееее. Історія стає цікавішою в епізоді 3. Я копаю стиль гри, і ідеальний вибір музики теж хороший, він дійсно надає цій трагедії та моторошних емоцій, коли це потрібно. Я хочу знати, коли вийде ep4 🥺
Дуже класна, атмосферна і затягуюча новелла, яка аокорила моє сердечко. Персонажі приємні, в них влюбляєтеся з перших хвилин, а сюжет задає тільки в восторге ждати продовження. Спасійо величезним творцям за таку прекрасну гру 🤲💞
Одне слово, Руфусе. Я дозволю вам здогадатися, яка у мене проблема з його характером.
Guilty Parade [Mystery visual novel] Sarguzasht nxqk
Розділ 2 має бути безкоштовним
Guilty Parade [Mystery visual novel] சாகசம் xzt
Я це дуже люблю . Мені подобається, як я можу приймати рішення, і що я можу бачити вираз свого характеру та його обличчя. Я відчуваю, що я в історії, коли граю в неї. Чудова робота . Продовжувати йти .
Я буквально не можу насититися цією грою. Мені подобається мистецтво, персонажі (вони всі унікальні як зовні, так і характером) і сам сюжет. Я хотів би, щоб обидві серії 4 і 5 вже вийшли, тому що я просто хочу продовжувати грати в гру! для тих, хто любить таємничі сюжети та ігри з візуальними романами, я дуже рекомендую цю гру. воно вартує своїх грошей на 100%!
Найкраща гра! Чудова графіка! Дивовижна історія! І супер весело!
Привіт, мені подобається історія, будь ласка, перекажіть історію, курс я є, еп. 2
Гарно, але продовжує розчавлювати, як божевільний
Це дуже хороша гра, а мистецтво таке гарне
Привіт, у мене є запитання. Я вже купив цей епізод, але якщо я видалю гру та перевстановлю (або зміню телефон), чи зможу я її відновити чи мені доведеться знову платити за неї?
хороша гра, крім того, що я зламався і не можу дозволити собі інші епізоди, лол
Чудова гра з цікавим сюжетом і персонажами. Єдина проблема полягає в тому, що вам потрібно купити, якщо ви хочете продовжувати грати. Здається, реклама не покриває їхні витрати, а кількість гравців все ще невелика, тому їм доводиться оплачувати eps. Сподіваюся, що ця гра приверне більше уваги, і пізніше ми також отримаємо метод f2p.
Вау:>
Чому для цього потрібно завантажувати Інтернет і грати? Чи є варіант офлайн? *Редагувати* Перш ніж грати, він має бути в мережі, інакше я просто застрягну на екрані завантаження.
я купив всю гру, і мені вона так сподобалася, я дуже сподіваюся, що ця гра продовжиться, це було так весело 100/10 <3
Брат Яків мій улюблений.
Я люблю гру!! Я хочу запитати, чи можу я придбати лише 3 епізод і грати звідти... тому що я вже купив перші 2 епізоди на комп’ютері? Щиро дякую ^_^
Він не завантажується, просто застряг. Завантаження.. на екрані
Єдина моя скарга - я не можу зазирнути в жіночий гуртожиток. Це так неправильно. Чоловічий гуртожиток доступний, але не жіночий. 😂
История интересная. Но повторно гра не запускається. Скільки прошел за один раз, якщо вишел, то потрібно переустановити
Cats & Soup - Cute idle Game Simulation dwj
Чудова гра, мені подобається історія та персонажі, але в епізоді 2, коли вона перемикається на відео Немо, мета повертається до епізоду 1?
Я вважаю за краще не купувати жодних розділів, якщо вони не безкоштовні